Végtelen nyaralás Máltán

Strandok - Golden Bay

2016. június 30. 10:04 - kittka

Ha már Málta, akkor természetesen a strandok sem maradhatnak ki. Nekem elsőre elég furcsa volt, hogy a városban lévő "strandok" lényegében létrák a vízbe a sziklás parton. Ahhoz, hogy igazi homokos, besétálós strandra menjen az ember ki kell menni a központi területről "vidékre".

Strandra menni nem túl macerás, de autó nélkül kicsit hosszú. Az első próbálkozásunk a Golden Bay volt, mert minden strandajánló oldal azt hozta elsőnek.

Golden Bay-re Vallettából közvetlen busszal lehet menni, kb. 1 óra utazással keresztül a szigeten. A Golden Bay strand homokos, nagyon finom szemcsés típusú, az amelyik még 3 nap múlva is előkerül egy könyvből vagy papucsból.

A strand egész nagy, de azért nem óriási, szerintem főszezonban nehéz lehet akár egy kis fürdőlepedőnyi helyet is találni. A víz alkalmas sznorkingolásra, a bátrak az oldalsó szikláknál biztosan találnak szép halakat és érdekes dolgokat a vízben.

WC-t sajnos csak egyet sikerült találni, ami előtt természetesen hosszú sorokban kígyóztak a hölgyek. Ételt-italt lehet venni elfogadható áron.

A strand nagy előnye, hogy a nap a délutáni napozásra alkalmas irányból süt, így nem csak nem kell a tengernek háttal feküdni, de még a naplementét is lehet élvezni.

img_5682_copy.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://vegtelenmalta.blog.hu/api/trackback/id/tr28804280

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása